Викладачі кафедри кібербезпеки прийняли участь в організації олімпіади з програмування

У ЦІКАВИХ ОЛІМПІАДАХ ТА КОНКУРСАХ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ СТУДЕНТИ ВІДДІЛЕННЯ КВТ Галицького коледжа ім. В. Чорновола.
У рамках тижня відділення комп’ютерних та видавничих технологій для студентів провели тематичні олімпіади та конкурси.
Перший етап олімпіади з інформаційно-комп’ютерних технологій відбувся у Галицькому коледжі у вівторок, 27 лютого. Участь у ньому взяло 17-ро студентів спеціальностей «Обслуговування програмних систем і комплексів» та «Фінанси і кредит».
Перемогу здобув студент групи Ф-33 Іван Лопушинський, який візьме участь в ІІ етапі олімпіади вже обласного рівня.
У середу, 28 лютого, в рамках тижня відділення комп’ютерних і видавничих технологій під керівництвом С. Івасіва відбулася олімпіада з програмування. Участь у ній взяли студенти 2, 3 і 4-го курсів спеціальності «Обслуговування програмних систем і комплексів».
Олімпіада проходила у три рівні. Середовище програмування студенти могли обрати за власним бажанням, проте в основному працювали на VisualStudio (C++).
А у четвер, 1 березня, відбувся конкурс з комп’ютерної графіки для студентів відділення КВТ.
Участь у конкурсі взяло 9-ро учасників, серед яких були студенти першого та третього курсу спеціальності «Обслуговування програмних систем і комплексів» та студенти третього курсу спеціальності «Видавнича справа і редагування».
Завдання конкурсу полягало у розробці привітальних листівок до Великодніх свят. При цьому студенти використовували програми «Photoshop», «Coreldraw» та «Inksсape».
Результати конкурсу будуть відомі незабаром.